Во овој момент, на Македонски - Шведски Речник има голем број на 10,733 зборови во македонски како 116,148 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,866,759 / изрази , меѓу 9,894 денес.
Тагови: Македонски - Шведски речник,Македонски, Шведски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Шведски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на engelskasvenskaordbok.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
2.1690 / 0.1812 (20)
Вратете се на почетокот